Workshops & Activiteiten

In het Vlechtmuseum worden regelmatig workshops gegeven over bijvoorbeeld het vlechten met wilgenteen en stro.
Superleuk en ook nog eens erg gezellig om te doen.

• Eendenkorf vlechten

zaterdag, 10:00 - 16:30 Vlechtmuseum Jan Falkena
  • Kerst Workshop

woensdag, 13:30 - 16:30 Vlechtmuseum Diny Gerding
Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligerworden?Wij zijn op zoek naar jou!

MELD JE AAN

Vlechtcafé

Iedere laatste zaterdag van de maand, van 13:30 tot 16:00 uur kun je in ons museum deelnemen aan het Vlechtcafé.
Iedereen kan o.l.v. vier fantastische vlechters kennismaken met de kunst van vlechten. Je hoeft dus geen ervaren vlechter te zijn om mee te kunnen doen. Na afloop gaat iedereen naar huis met een zelfgemaakt vlechtwerk.

Steeds weer maken de deelnemers van het Vlechtcafé prachtige dienbladen. mattenkloppers en windvanen.

De prijs van het Vlechtcafé bedraagt € 7,50 p.p. incl. koffie/thee, koek en materiaal.

Onze vlechters zullen iedere maand iets anders aanbieden, maar je kunt natuurlijk zelf ook met een voorstel of idee komen.

Donateurs hoeven voor hun eerste Vlectcafé niets te betalen.

Wanneer is er een vlechtcafé?

• Vlechtcafé 28 oktober 2017 IS VOL

• Vlechtcafé 25 november 2017 IS VOL