Workshops & Activiteiten

In het Vlechtmuseum worden regelmatig workshops gegeven over bijvoorbeeld het vlechten met wilgenteen en stro.
Superleuk en ook nog eens erg gezellig om te doen.

• Nothing to show.

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligerworden?Wij zijn op zoek naar jou!

MELD JE AAN

Vlechtcafé

Het vlechtcafé kost vanaf januari € 10,00 per keer

Het Nationaal Vlechtmuseum presenteert met trots weer een nieuw seizoen Vlechtcafés. Tijdens het Vlechtcafé kan iedereen die geïnteresseerd is in vlechten of dat graag een keer wil uitproberen, onder leiding van onze Vlechtvrijwilligers een mandje, dienblaadje of mezenpuntje vlechten. Niet het eindresultaat maar de beleving telt. Onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers kunt u bij ons aanschuiven. Nieuw dit seizoen is de strippenkaart, waarmee je 5x binnen dit seizoen aan het Vlechtcafé kunt deelnemen voor € 45,00 – € 5,00  voordeel -.  De reeds verkochte strippenkaarten blijven geldig. We werken vanaf nu met opgave. Dit kan tot 5 dagen van te voren naar bianca@vlechtmuseum.nl.

Wanneer is er een vlechtcafé?

• Nothing to show.